Webdesign, Guide til billig hjemmeside

Ønsker du en billig hjemmeside, der stadig lever op til dine forventninger? Så har vi her 5 trin til hvordan du kan spare mest muligt på at få lavet en hjemmeside til netop dine behov. 

Vi elsker at være med i hele processen; Skabe konceptet, designmanualen og hjemmesiden. Nogen vil gerne benytte sig af den fulde pakke og få den mest professionelle løsning, men for andre kan det være mange penge at bruge.

I bund og grund handler det om, at jo flere specifikationer du eller din virksomhed kommer med, jo mindre tid skal vi bruge på at udforme dem. På den måde kan vi reducere tidsforbruget og dermed den samlede pris. Derfor har vi lavet denne simple 5-trinsguide til hvordan du kan få en billig hjemmeside, ved at lave lidt hjemmearbejde, inden du kontakter os, for at få lavet din hjemmeside.

 • 1. Anskaf et domæne og webhotel

  Start med at få et godt domæne og webhotel, der passer til dine behov.

 • 2. Tænk over funktionerne

  Nu er du allerede godt på vej. Vil du have den bedste løsning af hjemmesider, så får du lavet en WordPress-hjemmeside. Dem kan de fleste selv vedligeholde og opdatere løbende. Derfor er det også det vi primært laver til vores kunder.

  Men inden du kontakter os for at få lavet din WordPress-hjemmeside, så skriv ned hvilke funktioner din hjemmeside skal indeholde. Skal der eksempelvis være:

   • Mulighed for at modtage nyhedsmails.
   • Bookingsystem – hvis du er en frisørsalon eller lign.
   • Webshop – Har du produkter du vil sælge?
   • Upload/Download – Har du materiale der skal kunne downloades
   • Medlemskaber – Måske er du en klub eller forening der har brugersider der skal tilgås ved at logge ind.
   • Slideshows, Video, live stream – Skal du undervise eller have konsultationer online på dit site
 • 3. Valg af design

  Her er forskellige processor der kunne være gode for dig at gå igennem inden, hvis du vil spare mange penge.

  Hjemmesider du kan lide – Find andre hjemmesider som har elementer som du kan lide. Det kan være sidelayouts, sliders, menuen eller footeren.
  Farver – En hjemmeside uden farver, er en kedelig hjemmeside. Har du derfor tænkt over hvilke farver din virksomhed skal identificere sig med? Her er et udpluk af hjemmesider vi selv bruger:
 • 4. Dit logo

  Har du ikke allerede et logo og vil du ikke bruge mange penge på det. Kan du benytte dig af Fiverr. Fiverr er en platform for udarbejdelse af primært grafisk materiale. Find en Logodesigner du synes om, og få vedkommende til at designe dit logo. Måske har du allerede fundet de farver du vil have i logoet og ved hvilke elementer der skal være i. Hvis du ved alt det, kan du få lavet et godt logo i de nødvendige formater for kun et par få hundrede kroner.

 • 5. Hav billeder og tekst klar

  Sidst, men ikke mindst er godt indhold et must. Billeder og tekst til dine sider skal være helt klar. Snart kan du læse et indlæg om hvad godt indhold er. Og hvordan man skriver gode SEO-tekster.

Alt i alt kan der være mange penge at spare, hvis du har gjort dit hjemmearbejde inden, vi går i gang med at lave din hjemmeside. Både i tid og penge. Vil du se hvad vi typisk tager for en hjemmeside, hvor disse 5 punkter er fulgt inde, så se vores priseksempler her. Hvis du er i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os.

 DEL DET

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger Aksimet til at reducere spam. Læs her om hvordan dine kommentardata behandles.