Står du og skal til at skifte webudbyder eller er du ved at starte på ny og skal have et nyt domæne og webhotel? Så bør du læse med her. Læs vores anbefaling af 2 webhoteller, som vi altid foretrækker at arbejde med.

Markedsføringsloven

Vi oplever ofte, at der er visse overtrædelser af markedsføringsloven, der går igen hos virksomheder. Disse overtrædelser skyldes som regel manglende viden om lovgivningen. Vi har derfor udtaget nogle eksempler på regler, som vi ofte bevidner erhvervsdrivende ikke har kendskab til.

Shitstorm

En shitstorm kan være en virksomhedsejers værste frygt. Derfor kan det være en god idé at gøre sig nogle tanker omkring en håndtering af en eventuel shitstorm ved udformningen af en social media strategi. Vi har her listet nogle forslag til hvad du bør tage til overvejelse.

Webdesign, Guide til billig hjemmeside

Ønsker du en billig hjemmeside, der stadig lever op til dine forventninger? Så har vi her 5 trin til hvordan du kan spare mest muligt på at få lavet en hjemmeside til netop dine behov.

Går du med tanker om at afholde en Facebook-konkurrence? Så kommer her lidt tips og ideer til hvordan din konkurrence på Facebook kan blive en succes.