Vi oplever en stigende efterspørgsel på personlig undervisning i WordPress, herunder også brugen af plugins, som f.eks. WooCommerce, Elementor etc.. Derfor tilbyder vi nu privatundervisning skræddersyet til dine behov.

Undervisningen kan foregå alle dage i tidsrummet 10-21 enten på vores kontor i Espergærde eller på et valgfrit sted i København og Frederiksberg. Ønskes der undervisning andre steder, kan dette også aftales imod et ekstra pristillæg på rejseomkostningerne.

Vi tilbyder både personlig 1-1 undervisning og undervisning til en større gruppe.

1-1 undervisning

Sidder du alene med din WordPress hjemmeside, og har behov for noget personligt hjælp til brugen af WordPress eller tilhørende plugins, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Det vil anbefales at undervisningen vil foregå på vores kontor i Espergærde, men det er ikke et krav.

Gruppeundervisning

Er I en større gruppe, der ønsker undervisning i WordPress, så er der rig mulighed for dette. Dog skal man være opmærksom på, at der vil være et behov for et større lokale, og der vil derfor blive inkluderet en ekstra omkostning i form af leje af lokale.

Priser på undervisning

Fortæl os om dine behov, så vil vi komme med et uforpligtende estimeret tilbud.

Prisen afhænger af tidsforløbet, lokationen og størrelsen af gruppen. Dog har vi en generel timepris (forberedelsestiden er inkluderet i timeprisen):

1. time600 kr. ex. moms
3. time og frem500 kr./t ex. moms
Hel dag (6 timer)3.000 kr. ex. moms