Står du og skal til at skifte webudbyder eller er du ved at starte på ny og skal have et nyt domæne og webhotel? Så bør du læse med her. Læs vores anbefaling af 2 webhoteller, som vi altid foretrækker at arbejde med.

Indeholder reklamelink.

Det er altid lettest at have sit domæne og webhotel hosted samme sted. Nedenstående 2 webhoteller tilbyder også domænekøb og udbyder en vifte af pakkeløsninger til hjemmesideejere. Har du en lille hjemmeside, uden webshop, kan det sagtens lade sig gøre at køre rundt med en af de mindre pakker. Er du en webshop, skal du nok overveje at investere lidt mere i en større pakkeløsning. Man kan heldigvis altid opgradere sin pakke, så hvis du er lille nu og senere bliver en stor spiller med en stor webshop, kan du altid opgradere, så sitet ikke bliver langsomt. Der er ikke noget værre end købsprocesser der bliver gjort langsomme pga. hjemmesidens hastighed. Nedenfor kan du læse vores anmeldelse af One.com (reklamelink) og UnoEuro.

One.com

– SPAR 100 kr. på din første hjemmeside på One.com. Klik her (reklamelink).

Brugervenlighed:

One.com har opdelt deres dashboard på en overskuelig måde. Det er let at finde rundt på sit webhotel. Når vi laver nye hjemmesider for kunder, er det første vi gør altid at tilføje et SSL-certifikat. Certifikatet tilbyder One.com gratis og det kræver ikke mange klik at slå det til. Ligeledes er det let at betjene DNS og lave viderestilling af domæne. One.com har selvfølgelig også en One-click installation af WordPress, hvilket gør at man kan gå i gang med at bygge sin hjemmeside 2 min efter man har købt sit domæne og webhotel.  

Support:

One.com har en dansk chatfunktion i dagtimerne, hvilket er super anvendelig og de plejer at respondere indenfor 10 min. her kan de besvare de mest almindelige spørgsmål. De har også en bred vifte af forskellige guider der omhandler alt du skal bruge til at få mest ud af dit webhotel. Alt vedr. One.com foregår på dansk.

Pakker og pris:

Hvad end du er en stor webshop eller en lille lokal virksomhed, findes der en pakke der passer til dig. Det kan altid betale sig at starte med de små pakker, for man kan altid opgradere sin pakke, hvis man pludselig skal have en webshop på eller bliver så populær at man har flere tusinde besøgende om dagen. Priserne for pakkerne variere fra 19 kr./mrd. til 145 kr./mrd. Hvis man skal benytte WordPress som hjemmesideprogram skal man dog investere minimum 55 kr./mdr.

Anmeldelse af One.com

UnoEuro

Brugervenlighed:

Dashboardet er en smule mere avanceret end One.com’s, men når man har fundet ud af hvor alt er, så går det. Også UnoEuro har en 1-click installation af WordPress, så i løbet af få minuter kan man være i gang med at bygge sin hjemmeside. Som standard er SSL-certifikatet ikke slået til, men UnoEuro tilbyder gratis certifikat gennem Lets Encrypt, man skal blot ind og vælge Lets Encrypt ved aktivering af SSL-certifikat. Man kan også vælge andre, hvis man foretrækker at købe et.

Support:

UnoEuro har rigtig mange gode guides til hvordan man gør tingene. Derudover så har man mulighed for at sende dem en mail. Desværre har de ingen chatsupport, så man kan få service “live”. Men de er rimelig hurtige til at give respons på deres mails, og supoorten foregår på dansk.

Pakker og priser:

Webhosting for mellem 19 kr./mdr – 190 kr./mdr. Ligesom med One.com er det muligt at opgradere sin pakke, hvis behovet skulle opstå. Så med mindre man er en stor butik, der vil servicere mange kunder på samme tid, så kan man fint nøjes med nogle af de små pakker. Hvis du starter ud med en lille shop eller hjemmeside på WordPress, kan du nøjes med at bestille Basic-pakken til 19 kr./mdr.

Anmeldelse af UnoEuro

 DEL DET

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne side bruger Aksimet til at reducere spam. Læs her om hvordan dine kommentardata behandles.