Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises for siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

MarketingMe.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvordan du blokere/sletter cookies afhænger af hvilken browser du bruger. Se vejledninger her for specifikke browsere:

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder bl.a. følgende cookies:

Førstepartscookies:

Cookie navnFormålUdløbstid
PHPSESSIDBruges bl.a. til at gemme data fra kontaktformularer og søgeformularer, så de kan behandles og informere om eventuelle fejl i forsendelsen af dataen.Når browseren lukkes
snp_snppopup-welcomeBruges til at gemme data om brugen af pop-up vinduet på siden, så besøgende efter lukning af vinduet ikke får vist pop-up vinduet gentagende gange.Når browseren lukkes
cookie_notice_acceptedBruges til at gemme accepten af cookies.1 måned

Tredjepartscookies:

Cookie navnFormålUdløbstid
_ga“Used to distinguish users.”*2 år
_gid“Used to distinguish users.”*24 timer
_gat“Used to throttle request rate.”*1 min.
__utmt“Used to throttle request rate.”*10 min.
__utma“Used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utma cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.”*2 år fra anbringelse/opdatering
__utmb“Used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utmb cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.”*30 min. fra anbringelse/opdatering
__utmz“Stores the traffic source or campaign that explains how the user reached your site. The cookie is created when the javascript library executes and is updated every time data is sent to Google Analytics.”*6 måneder fra anbringelse/opdatering
frBruges til at registrere dine handlinger på siden for at knytte Facebook-annoncer til konverteringer, samt optimere dine Facebook-annoncer.3 måneder fra anbringelse/opdatering

*Kilde: Google Analytics Cookie Usage on Websites

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år. Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her. Efter oprettelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller kontakter os via en kontaktfomular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne i en kontaktformular behandles desuden: Navn, telefonnummer, CVR,, e-mail, adresse og faktureringsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med kontakt omkring et muligt samarbejde.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dette har vi gjort ved at installerer et SSL-certifikat, så al kommunikation bliver krypteret. Derudover lagres ingen data, der sendes via vores kontaktfomularer på sidens database, men sendes direkte til vores mailserver, som der er indgået databehandleraftale med og derved forpligtet til at opfylde de sikkerhedskrav forbundet med GDPR.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt for at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tage kontakt til dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold i form af registreren af din færden på siden.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Oplysninger indhentet via Google Analytics bliver opbevaret i 50 måneder. Kontaktoplysninger og anden data modtaget via din udfyldelse af en kontakformular og/eller generel korrespondance over mails eller telefon vil blive opbevaret så længe samarbejdet er igangværende. Efter endt samarbejde eller opgave udført vil opbevaringen af data blive bevaret i op til 6 måneder. De 6 måneder er baseret på, at der efterfølgende kan komme nye opgaver til, der kræver de allerede bevarede data.

Ønskes der sletning af al data om en bedes man sende en anmodning om dette via mail til info@marketingme.dk, hvorefter der vil blive taget de fornødenlige anstaltninger for at opfylde dette til fulde.

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og klikker på, og geografisk placering og IP-adress videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data, som der er indgået databehandler aftale med. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Af disse tredjeparter indgår:

  • MailChimp (nyhedsbrev)
  • Google Analytics (statistik)
  • Google Adwords (annoncer)
  • Dinero (fakturering)
  • Facebook (annoncer)
  • G Suite (mail, drev etc.)

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der opfylder GDPR-kravene.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@marketingme.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

MarketingMe.dk I/S
Nørre Torv 14
3060 Espergærde

CVR: 36 63 14 14
Telefon: 27 20 65 51
Email: info@marketingme.dk