Fortrækker du også at have et lokalt Webbureau? MarketingMe.dk er beliggende i Espergærde, i Nordsjælland. Mange vores kunder er fra Fredensborg, Espergærde, Helsinge, Snekkersten og Helsingør. Primært fordi de godt kan lide, at vi kun er en kort køretur væk.

Så har du brug for en ny WordPress hjemmeside eller vil du gerne have hjælp til en Social Medie strategi eller en AdWords kampagne, så kontakt os og book et møde.

Hos MarketingMe.dk vil vi gerne ses som en forlængelse af din virksomhed. Så er du kunde hos os, kan du altid ringe og tage en snak om nye ideer eller få gode råd.

Om Os

I 2014 startede vi er et Web- og Marketing bureau der har som målsætning at lave online marketing til små budgetter. MarketingMe.dk er din online marketing afdeling. Vi skaber et tæt samarbejde med vores kunder, og ønsker at de skal bruge al deres tid på det de gør bedst, mens vi i Marketingme.dk sørger for at kunden har de bedste forudsætninger for at sælge online.

Vi er dygtige web- og  marketing konsulenter der har været i branchen de sidste 8 år. Vi er eksperter i:

Vi sidder klar til at hjælpe dig over telefonen mandag til fredag hver dag mellem 9.00 – 17.00 eller via e-mail døgnet rundt.