Wordpress logo

MarketingMe.dk præsenterer WordPress BOOTCAMPEN

Går du med tanker om at lave din egen WordPress-hjemmeside, men kan ikke helt komme igang, så er det helt sikkert noget for dig!
Det kan også være at du allerede har en hjemmeside, men ønsker at forny den og ikke vil betale 5-15.000 kr. for at en anden skal lave den, for at sidde tilbage med følelsen af, at du ikke kan vedligeholde den. IGEN – Så er denne WordPress Bootcamp noget for dig!

Vi ELSKER WordPress, men vi elsker også alt det nødvendige for at kunne overleve online, såsom storytelling, SEO, konceptudvikling, plugins, farver og indhold. Og nu vil vi lære dig det!

Vi høre ofte fra vores kunder at de gerne vil lave deres egen hjemmeside, men er gået død i junglen af YouTube-videoer, guides, fora og tips og tricks for hvordan man laver den professionelle hjemmeside. Så vi laver ofte deres hjemmeside for dem, for efterfølgende at give den et kursus i WordPress. Men hvad nu hvis, man kan lave sin egen hjemmeside i WordPress og føle, at man har nogen af holde i hånden undervejs. Samtidig får man al den viden der skal til for at kunderne tiltrækkes ens hjemmeside og konvertere på hjemmesiden. Det er ville da være genialt! Det synes vi ihvertfald, og det er vi sikre på at I over vil synes!

Læs mere og tilmeld dig her
https://www.onlinebootcamps.dk/